— LES ENTRÉES —
LES HUÎTRES
fines de Claires N°3 45.-
ESCARGOTS DE BOURGOGNE
6 st sniglar i vitlök & persilja 185.-
TARTE FLAMBÉE
Kalix löjrom, rödlök, Västerbottenost (2 pers) 295.-
ASSIETTE DE CHARCUTERIES
Fransk chark från Bayonne (2 pers) 270.-
GRETAS KRISPIGA RÅRAKA KALIX LÖJROM
Kalix löjrom, rödlök, smetana, gräslök 315.-
TARTARE DE BŒUF GRETA
Råbiff, tryffel majonnäs, kapris, picklad rödlök, 245.-
GRETAS TERRINE DE FOIE GRAS DE CANARD
Hemgjord ankleverterrin, fikonmarmelad, surdegstoast 185.-
— LES PLATS —
MOULES MARINIÈRE
Vinkokta blåmusslor & pommes frites 1/1 265.- 1/2 180.-
FILET DE SANDRE AU BEURRE BLANC
Gösfilé med beurre blanc, färskpotatis & kantareller 395.-
MARMITE DE POISSON AU JUS DE HOMARD
Fisk och skaldjursgryta med hummerfond, dagens fisk, musslor, räkor 365.-
CONFIT DE CANARD AUX LÉGUMES D´AUTOMNE
Confiterad anklår med ugnsbakade rotfrukter och rödvinsås 385.-
STEAK MINUTE ET BÉARNAISE FAÇON GRETA
Steak Minute med Gretas bearnaise, haricots verts & pommes frites 365.-
ENTRECÔTE SAUCE AU BEURRE VILETTE
Entrecôte med rödvinssmör, karljohansvamp, pommes frites 475.-
— LES FROMAGES —
PLATEAU DE 3 FROMAGES
Ostbricka 3 ostar, bröd, kex, marmelad 190.-
— LES DESSERTS —
CRÈME BRULÉE
Klassisk crème brûlée med vanilj från Zanzibar 120.-
MOUSSE AU CHOCOLAT WERNER VÖGELI
Valrhona 64% choklad Manjari 110.-
CAFÉ GOURMAND
Espresso serveras med dagens 3 dessert 170.-
SORBET DU JOUR
Dagens sorbet 95.-
PROFITEROLES SAUCE CHOCOLAT
Petits choux med vaniljglass och chokladsås 115.-